top of page

Meidencirkel

Voor meiden van 9-11 jaar & meiden van 12-14 jaar om te ont-moeten!

De meidencirkel is een plek waar de maskers af mogen, iedereen gelijk is en je helemaal jezelf mag zijn. Ik zie veel meiden worstelen met hun gevoeligheid en met wie ze nu echt zijn. Ze denken negatief over zichzelf, zijn gevoelig voor de mening van een ander of weten niet waar hun kracht ligt. Ik gun jou een andere kijk op jezelf en wil je weer laten ontdekken waar je goed in bent.

Ik gun jou meer zelfliefde, eigenheid en zelfvertrouwen!


 

FB_IMG_1603367836968.jpg

Iedere maand wil ik met maximaal 6 meiden bij elkaar komen. Iedere keer een ander thema waarin jullie jezelf zullen herkennen. Waarin we de verbinding gaan voelen met elkaar, ervaringen delen en onze krachten gaan bundelen. Zo werken we aan jouw zelfvertrouwen, eigenheid en zelfliefde. 

 

Ik zorg dat er een heerlijke pot thee klaar staat en uiteraard wat lekkers. De benodigde materialen om ook actief en creatief aan de slag te kunnen gaan. Dit alles op een ontspannen en liefdevolle plek waarin we als meiden onder elkaar zorgen voor veel gezelligheid en lol. Geloof jij ook in de kracht van samen en oprechte aandacht en denk jij dat dit ook iets voor jou is dan ben je ontzettend welkom.

 

Kosten zijn per keer EUR 17,50

bottom of page