top of page

over mij

WhatsApp Image 2022-09-01 at 17.03.02.jpeg

Mijn naam is Ester, gelukkig met mijn man en trotse moeder van twee kinderen. Geboren (1975) en woonachtig in Spijkenisse en het gezicht van Wish-Es. 

Als kind was ik rustig en stil. Gevoelig voor veranderingen en sfeer. Opmerkingen en emoties kwamen intens binnen. Ik heb me vaak anders gevoeld en daardoor alleen en onbegrepen. Paste me voortdurend aan waardoor ik mezelf kwijt raakte en mijn eigen grenzen niet meer kende. Dit maakte mij onzeker.

 


 

Gezondheid
Sinds mijn 21e ging het slechter met mijn gezondheid en stelde de huisarts vast dat mijn schildklier niet goed functioneerde. Daarnaast kreeg ik te horen dat ik fibromyalgie had.
Eén en twintig jaar, nog in de bloei van mijn leven en ik kon vanwege de vele pijnen en vermoeidheid die ik had niet veel meer dan alleen maar het hoognodige. Ik liep er niet mee te koop, hield vaak mijn mond hierover en was van het doorgaan en niet zeuren. Maar ik was regelmatig gesloopt van de energie die het mij koste. Niks geen feestjes buiten de deur of lekker stappen met je vrienden wat je op die leeftijd vooral wil doen. Doorzettingsvermogen en positiviteit is denk ik wel wat mij door deze tijd heeft heen gebracht. Ik weet als geen ander om toch die schouders er weer onder te zetten en er iedere dag weer iets van te maken.

Werkachtergrond

Ik heb 20 jaar in de financiële sector gewerkt en dat heb ik met veel plezier gedaan maar ik voelde ook al heel lang dat mijn hart er niet sneller van ging kloppen. Er was iets anders. Een lang gekoesterde wens om anderen te helpen en begeleiden heeft mij er uiteindelijk toe doen besluiten om de opleiding tot kindercoach te gaan volgen.

Start WishEs
In juni 2016 ben ik mijn eigen praktijk Wish-Es Coaching & Cupping gestart. Doordat ik die ommezwaai had gemaakt heb ik veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en zijn er veel dingen op mijn pad gekomen die me hebben geholpen om me beter in mijn vel te laten zitten.

Of dat nu systemische werk was, coaching, Nine Star Ki, KIE, voeding of cupping. Allemaal hebben ze een steentje bij gedragen om mezelf en mijn innerlijk vuur weer terug te vinden. Ik heb ervaren dat je letterlijk ziek kan worden van alles wat je meemaakt in je leven en niet goed verwerkt maar kan nu ook oprecht en met trots zeggen dat je ook jezelf weer kan genezen. Mijn innerlijke groei heeft ervoor gezorgd dat mijn lijf geen pijn meer doet en ik weer kan genieten van het leven. Daarnaast weet ik wat ik moet doen als ik iets voel of blokkeer om alles weer te laten stromen.  

 

Ik heb ervaren dat door meer vertrouwen te hebben in mijn eigen talenten en goed te luisteren naar mijn lijf en wat ik wil, ik mezelf weer ben. Ik met meer zelfvertrouwen dan ooit op mijn eigen manier weer kan stralen. Nu wil & kan ik mijn ervaringen en gevoeligheid juist inzetten als kracht en hierbij jou of je kind helpen om hetzelfde te doen.

 

Oprechte aandacht
Ik ben ervan overtuigd dat gebruik makend van mijn eigen ervaringen en kwaliteiten ik daadwerkelijk een helpende hand kan bieden. Het is af en toe een hele opgave om aan alle verwachtingen te voldoen. Ik geloof dat oprechte aandacht en een luisterend oor een start is voor een innemend en intensief coachingstraject waar o.a. humor en creativiteit ingrediënten zullen zijn om jou of jouw kind evenwicht en harmonie te geven.

Mind-set
De wereld kun je niet veranderen maar waar je wel invloed op hebt, is het veranderen van je mind-set. Je hoeft niet te veranderen maar kan wel leren om anders naar de wereld en jezelf te kijken. Door te kijken naar wat er wel goed gaat en minder naar de dingen die (nog) niet goed zijn en door te weten wie je zelf bent en waar je voor staat, creëer je heel veel rust en voldoening.Dit is wat ik jou ook gun!

De antwoorden zitten in jezelf.

Ik help je daar graag bij om deze naar boven te halen.


bottom of page