top of page

Coaching

Groeien gaat vanzelf. Met de nodige tijd, liefde en aandacht hoef je hier bijna niks voor te doen. Maar soms zijn er momenten in het leven dat er behoefte is aan wat extra aandacht omdat het even niet lekker gaat.

Coaching is een laagdrempelige vorm van hulpverlening en met name gericht op het laten groeien van de positieve dingen die al in jou aanwezig zijn. De dingen die om ons heen gebeuren daar hebben we niet altijd zelf invloed op maar waar we wel invloed op hebben is hoe we ermee omgaan.
Alles wat je aandacht geeft groeit dus wat zou je graag willen laten groeien en wat liever niet. Het gaat om jezelf goed kennen, meer in jezelf geloven, gaan staan voor wie je bent en weten hoe je het beste voor jezelf kan zorgen.

Ik kijk graag samen met jou naar wat er onder het probleem ligt waardoor jij vast loopt. We willen namelijk de wond genezen in plaats van een pleister plakken.
In mijn begeleiding kijk in naar de verschillende lagen (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) en wil ik vooral balans brengen in hoofd, lichaam & het hart.  

Wil jij bv:
* weer stralen
* leren hoe je meer zelfvertrouwen krijgt
* steviger in je schoenen staan
* leren hoe je een vol hoofd weer leeg kan maken
* leren omgaan met je emoties en gevoelens
* je zelfbeeld versterken

Dan ben ik er voor jou!

I love hearts_edited.jpg
bottom of page