top of page

Geboorte in kaart


 

How we begin is who we become
 

Ieder mens is uniek en maakt de start van zijn of haar leven anders mee. De tijd in de baarmoeder en manier waarop je geboren wordt, vormt de blauwdruk voor de rest van je leven.

 

De patronen waar je vandaag de dag tegen aanloopt m.b.t. gedrag en emoties zijn te herleiden naar die periode. Denk bijvoorbeeld aan je welkom voelen ergens is dat voor jou vanzelfsprekend of een ware worsteling. Heb je snel last van stress of juist niet. Voel je een constante blokkade als je vanuit jezelf in beweging moet komen of vind je het lastig om hulp te vragen. Zomaar wat patronen die je kan oplopen tijdens je geboorte.

 

Graag kijk ik naar jouw geboorteverhaal of dat van jouw kind. Ik weet zeker dat als we hier naar hebben gekeken je anders naar jezelf of je kind zal kijken. Er gaan puzzelstukjes vallen. Van niet weten wat voor impact sommige ervaringen hebben naar meer bewustwording waarom jij of je kind reageert zoals hij of zij reageert. Als je je bewust bent van deze verbanden dan is het gedrag van je kind ineens zo logisch en is verandering mogelijk.
 

Met het in kaart brengen van je geboorte krijg je meer duidelijkheid, begrip, rust en inzicht. We kunnen gerichter kijken naar hoe ik jou of jullie als gezin hierin verder kan ondersteunen.
 

Loop je dus zelf of met je kind steeds tegen dezelfde dingen aan en ben jij nieuwsgierig naar wat voor invloed jouw geboorteverhaal of dat van jouw kind heeft op dit gedrag? Ik laat het graag aan je zien maar zeker ook voelen en ervaren.
 

Hoe ziet een geboorte in kaart er praktisch uit:
* We hebben twee gesprekken bij mij in de praktijk van ongeveer 2 uur.
  Bij het eerste gesprek brengen we de geboorte volledig in kaart en bij
   onze tweede afspraak wat de behoefte is achter het gedrag.
* Na beide gesprekken ontvang je van mij een uitgebreid verslag van de
  gesprekken en de adviezen die daarin naar boven zijn gekomen.
* Een week na mijn verslag hebben we nog even kort telefonisch contact om
  te zien of alles duidelijk was en er nog vragen zijn.

De kosten voor het in kaart brengen van een geboorte zijn EUR 275,00

  

20210128_143308 (2)_edited.jpg

De sessies waren ontzettend boeiend, leerzaam, ontspannen en magisch. Ik ben zonder verwachtingen eraan begonnen, maar de uitkomst heeft me echt doen verbazen. Wat bijzonder hoe dit werkt en wat mooi hoe jij dit begeleidt. Vol aandacht, geduld en tijd! Voor mijn gevoel ben ik M. beter gaan leren kennen, beter gaan begrijpen. Bewustwording van zijn ontstaan en achtergrond en de invloed daarvan op zijn zijn. Maar ook een stukje erkenning in mezelf van eerdere zwangerschap(pen) die op ons beiden doorwerken. Eigenlijk zou ik het iedere ouder gunnen, maar ik denk dat ik het mensen zou aanbevelen op het moment dat ze dingen zouden zeggen als “ik begrijp m’n eigen kind niet” of zijn gedrag, zijn communicatie etc. 

- Nadine -

bottom of page